Per 1 november 2020 keer ik terug bij AKD en word ik partner binnen de arbeidsrechtpraktijk. Van 2002 tot 2008 ben ik al bij AKD werkzaam geweest. Nu na ruim twaalf jaar kom ik weer terug op het oude nest.

De afgelopen twaalf en half jaar waren bijzonder. Het is een periode geweest waarin ik ongelooflijk veel heb geleerd, nieuwe mensen heb leren kennen en nieuwe relaties heb opgebouwd. Ik heb een dosis ervaring opgedaan en met deze ervaring kan ik nu weer aan de slag bij AKD.

Ik zal in Eindhoven leiding gaan geven aan een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen waarmee we verder kunnen groeien tot een nog sterker en succesvoller team. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Ik zou hier nooit zijn gekomen zonder mijn klanten. Trots ben ik op de relatie die ik met hen heb opgebouwd. Met ieder op zijn eigen manier. Nogmaals dank voor het vertrouwen en ik weet zeker dat we met net zoveel passie en betrokkenheid vanuit AKD de samenwerking zullen voorzetten.

Voor informatie verwijs ik u naar de website van AKD https://akd.eu/nl/insights/conny-staudt-terug-op-oude-nest-en-wordt-partner-bij-akd