Expert in arbeidsrechtelijke kwesties

Al jarenlang begeleiden wij onze klanten bij allerlei arbeidsrechtelijke vraagstukken

Of het nu het opstellen van een arbeidsovereenkomst, een ontslagzaak, overname van personeel, of overleg met vakbonden is, het hoort er allemaal bij. Naast dit, zoals we dat willen noemen, ‘klassieke arbeidsrecht’, hebben we ons vergaand gespecialiseerd in internationaal en grensoverschrijdend arbeidsrecht.

Dit is vaak complex en dynamisch en naast het arbeidsrecht komen hier vaak ook nog andere zaken bij kijken, zoals fiscaal- en sociaal zekerheidsrecht. Advotico werkt dan ook al jaren samen met dienstverleners gespecialiseerd op deze vakgebieden in vele verschillende landen, zodat de klant op haar vraagstukken antwoorden kan krijgen en verder geholpen kan worden.

In een economie waar veel met flexibele arbeid wordt gewerkt, is kennis van flexibele vormen hiervan een pré. Sinds 2008 hebben we ons hierop toegelegd en is uitzenden, inlenen zoals nationaal als internationaal, één van onze passies. Dit is een aparte tak van sport met veel verschillende spelregels.

Iets wat vanaf dag 1 al speciale interesse heeft gehad is de zieke werknemer. Een onderwerp dat voor veel werkgevers lastig kan zijn, maar het is zo belangrijk om daar adequaat mee om te gaan.

Onze kernwaarden

  • Betrokkenheid

  • Passie voor het vak en dienstverlening aan haar klanten

  • Hoogwaardige kwaliteit, vakkennis en jarenlange ervaring

  • Goede samenwerking met haar netwerkpartners

  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding

Advotico Expertises Icon

Onze expertises

Bekijk onze expertises en specialismen

Advotico Nieuws Icon

Nieuws

Lees het laatste nieuws en actualiteiten

Advotico Contact Icon

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op